FRA RAMPELYS TIL OPERAHUS

PB7Live er en platform for træning og udvikling af dit talent potentiale i en valgt instrumentgruppe med professionelle musikere. Der arrangeres Live-koncerter i alle landets regioner, hvor du kan afprøve såvel dine musikalske kompetencer som instrumentale færdigheder. 

Tidspunkterne for talent koncerterne fremgår af hjemmesiden samt foreningens nyhedsbrev som jævnligt udsendes til alle medlemmer klik her

Målgruppen er talentspirer med et højt ambitionsniveau, som med supplerende praktisk og økonomisk støtte fra foreningen PB7talentscenen kan være med til, at sikre en kontinuerlig tilgang af højt profilerede musikere til bl.a. Det kgl. Teater, DR, og Landsdelsscenerne.

Inspireret af Team Danmark har PB7 visioner om, at skabe et landshold af elite musikere på internationalt niveau, efter samme koncept som landets toptunede idrætsudøvere. Projektet er iværksat i tæt samarbejde med Bramstrup Performance Arts som rummer faciliteter der gør det muligt, at afvikle større internationale koncertarrangementer og tværkunstneriske events. 

Her kan du udfolde dit talent

Med adgang til Bramstrups ladebygning forankret i egnens historie og efterklange af den legendariske komponist Carl Nielsen, har PB7 talenterne optimale muligheder for at opnå et adgangsgivende niveau til de rytmiske og klassiske konservatorier.
FRA TALENT TIL PROFESSIONEL 

Vil du udfordre talentet i en instrumentgruppe med professionelle musikere, kan du vælge mellem nedenstående hovedkategorier. 

  1. Symfoniorkester  
  2. Kammerorkester  
  3. Barokensembler
  4. Harmoniorkester
  5. Brass Band
  6. Big Band
  7. Rytmisk Band

Her kan du beskrive dit eget projekt og booke scenetid klik her

Det eventyrlige operahus...

Bramstrups ladebygning spiller en central rolle i samarbejdet om PB7 Talentscenen. Med sine 17 x 17 x 72 meter har den træbeklædte lade en enestående cello-agtig akustik, som fremhæver de store symfonier såvel som opera, det enkelte instrument og den helt enkle sang.

Bramstrup ligger på Fyn lige syd for Odense, og fremstår i dag som et 4 km2 stort værk forankret i kunst, kultur og natur. Bramstrup danner ramme om koncerter, konferen­cer og events, som blandt andet afholdes på Avls­gården eller rundt i landskabet.