en-us
  • en-us
  • da

coming up next

                                                           photo: Søren Kristoffer Kløft


PB7 Talentscenen at

THE ROYAL OPERA HOUSE
Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

25-26 October 2019

Music Festival and workshop

Try out your talent at the OPERA!

A great opportunity for young people to perform at the Royal Opera House.

our previous 

emerging artists


Rasmus Hunt
Alexander Ventegodt  
Daniel Rasmussen

Jeg startede hele min musikkarriere i Slagelse Garden, hvor jeg spillede march tromme. Dengang havde jeg en bonus storesøster- Louise Valentin, hun spillede piccollo.

Nogle år efter ankommer jeg til tivoli garden, og starter derefter på saxofon.
Efter tivoli garden startede jeg på Sank Annæ MGK- Musikalsk Grundkursus hvor jeg nu øver mange timer om dagen, så jeg en dag endelig kan komme til Japan- Tokyo College of Music.
Der er sket nogle trælse ting i mit liv som jeg ikke har lyst til at nævne, bl.a. har jeg mistet min kontakt til Louise Valentin og min mor. - Jeg bor nu sammen med min far og hans kæreste i Valby. Min far arbejder i DSB, og hans kæreste Xiuli Liao er frisør.
Jeg har desuden været solist mange gange før, bla. med Copenhagen Phil og Tivoli Salon Orchestra. Hvis i har lyst til at høre nogle af mine koncerter, er i velkommen til at følge med på Youtube! Farfars Tobak 

Bandet består denne aften af Anton Fogt Pedersen på bas, Oliver Paluch på trommer, Carl Askehave på guitar og Aske Kloth-Jørgen på guitar og sang. Denne aften vil der være mulighed for at se og høre en helt speciel koncert. Farfars Tobak vil nemlig spille alle numre, de nogensinde har lavet! Med sig har de også Aaron Schwach, som vil gøre det hele lidt mere syret med visuals, der tager dig gennem ét af Farfars Tobaks bedste trips til dato.


Da Niet


Da Niet er en kvartet fra København med progressivt musik inspireret af Ruslands musikkultur. Med sig har de originalt materiale og egne fortolkninger af Scriabin, Stravinsky og Shostakovich i en moderne kvartet-konstellation.


D'Swing!

Vi er D'Swing! Vi er en gruppe på tre energiske drenge, der spiller stemningsfyldte akustiske nyfortolkninger af gamle hits. Vi spiller forskellige genrer som swing og blues. Vores sanger og guitarist er Victor, anden guitarist er Nicklas, og kontrabassen bliver spillet af Axel. Vi spiller musik med glæde og energi, som smitter af på omgivelserne. Vi er et band, som brænder for det, vi laver! Så klap og tramp med, mens vi giver den gas!
            Theiss, Signe og Jeff

Theiss, Signe og Jeff er indforstået med, at musik er stort og småt, op og ned. De spiller free, men med udgangspunkt i noget fint og melodisk. Projektet er at forblive søgende efter at finde kernen, men også bare at lade musikken tage én derhen, hvor den vil. En passende analogi kunne være: At male et billede, men i stedet for at male med sin pensel og fokusere på motivet, kunne det være, at man kunne male med noget andet? Eller på noget andet? Måske af noget andet? Hvem ved?

Tom Sonntag

Der findes næsten intet vigtigere i mit liv end udfoldelsen i det kreative felt. Derfor skaber jeg musik lige fra hjertet og ud til hjerter, der har tid og lyst til at lytte.
Min virkelighed som handicappet med muskelsvind og brugen af el-kørestol gør, at min situation er noget anderledes og giver mig en unik historie, der taler til en del mennesker, fordi jeg er en "fighter", der ikke giver op.