Trompet og klaverkoncert
Guldaldersalen

Hotel Prindsen Roskilde

22. august 2021 - kl. 19:30

Benjamin & Sebastian

En stor mængde ukendt og skøn musik finder man hvis man går på opdagelse i kompositioner for klaver og trompet. Koncerten her vil servere toppen af isbjerget indenfor trompet- og klavermusik, en bred palet af temperamenter indenfor disse rammer. Lad os sammen dykke ned i klaverets og trompetens verden.

"Benjamin Skydsgaard er prisvinder ved både Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence og den internationale Steinway-Festival og guldvinder i unge spiller klassisk. Han studerer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og er elev hos Jens Elvekjær og Eugen Indjic."

Sebastian Deleuran begyndte sin musikalske opvækst i Tivoli Garden,
hvor han spillede solokornet i musikkorpset, indtil den obligatoriske pensionering som 16 årig. Sebastian har desuden deltaget i Berlingske Klasssiske Musikkonkurrencer og vundet 1. præmier tre gange i træk, senest med guldmedalje. Efter sin studentereksamen fra Sct. Annæ Gymnasium blev han optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han studerer trompet som hovedfag.
 

Benjamin og Sebastian været en duet igennem 6 år, lige siden de mødte hinanden på DKDM's juniorakademi. De har deltaget i musikkonkurrencer, spillet koncerter landet over, og taget sig tid til at forædle det at være intuitive sammen.