Tidligere PB7 koncerter


PB7talentscenen har siden august 2017 fungeret som en platform for unge talenter med ambitioner om at opnå en professionel karrierer indenfor musikbranchen.

Medlemmer af foreningen kan gratis booke sceneplads til egne produktioner på de venues, som er nævnt i koncert oversigten klik her


Alle koncerter afvikles på spillesteder og venues, som rummer alle formater i musikkens mangfoldige univers.


LINUS DANSESAL - 12. december 2021

Den 12. december 2021 opfører Det Nye Jazzorkester Miles Davis' legendariske "Birth of the Cool" med arrangementer af Gerry Mulligan, Gil Evans og John Lewis. "Birth of the Cool" pladen var genredefinerende og står som et af hovedværkerne fra 50'ernes jazz scene i New York.

Line-up:

Tobias Stavngaard (dirigent), Konrad Tosti (trp, bandleder), Mads Haupt Clausen (trb), Laura Kjeldsen (alt sax), Daniel Cornelius Bruun (bas trb), Esben Stig Rasmussen (horn), Jakob Ottarson (bar. sax), Jesper Lørup (trommer) 


FRELSENS HÆRS STORE SAL - 6. december 2021

Fra Folkevise til Romantikken med PeTRITRIoen. Sankt Petri Musikskole er en ny, musisk gren af den 446 år gamle, tysk-danske Sankt Petri Skole. De unge musikere Anna og Nikolaj har været trofaste tværfløjteelever igennem et årti; deltaget i bl.a. Jugend Musiziert Konkurrencen og spiller fortsat sammen med deres tværfløjtelærer i en trio. 


FRELSENS HÆRS STORE SAL - 29. november 2021

Den 12. december 2021 opfører Det Nye Jazzorkester Miles Davis' legendariske "Birth of the Cool" med arrangementer af Gerry Mulligan, Gil Evans og John Lewis. "Birth of the Cool" pladen var genredefinerende og står som et af hovedværkerne fra 50'ernes jazz scene i New York.

Line-up:

Tobias Stavngaard (dirigent), Konrad Tosti (trp, bandleder), Mads Haupt Clausen (trb), Laura Kjeldsen (alt sax), Daniel Cornelius Bruun (bas trb), Esben Stig Rasmussen (horn), Jakob Ottarson (bar. sax), Jesper Lørup (trommer)


GULDALDERSALEN - 31. oktober 2021

En eftermiddag hvor vi løfter glassene højt vejret for at fejre udgivelsen af Ea Wims inderlige og hjerteskærende debut album Bevægende Stilstand. Ea Wim vil med sit ensemble fremføre albummet bestående af sange og kompositioner, der omhandler en sprudlende ungdom der blev ødelagt og i stedet blev en kamp med alvorlig angst. Teksterne er underbygget af et lydtæppe der svæver i et ingenmandsland mellem det klassiske, folkemusikken og noget overnaturligt.

Ea Wim er en kunstner uden filter. Hun bevæger sig i et kontrastfyldt univers af melodiøse værker i en nordisk neoklassisk stil med inspirationer fra både den klassiske musik og folkemusikken. Ea Wims sorgfulde og samfundskritiske sange er, som har hun taget højskolesangbogen, revet den i tusind stykker og desperat sat den sammen igen. 


KULTURHUSET ISLANDS BRYGGE - 21. oktober 2021

Sommeren, solskinnet og ferien er for 2021 ved at være fortid... men der er ikke grund til at blive trist! Denne aften fører dig straks tilbage til dine rejser, og inviterer dig til en musikalsk rejse med en masse lys og klangfyldte lækkerbiskner.
Som eksperter for koeksistensen mellem klang og lys præsenterer KLANGLYS en følsom blanding mellem instrumentale arrangementer med et moderne præg og vokalbaserede melodier, når de fremfører deres debutalbum "IN HINDSIGHT". 


GULDALDERSALEN - 22. august 2021

Den svenske pianist Madeleine er lige færdiggjort sin kandidatuddannelse i klassisk klaver hos Syddansk musikkonservatorium, Odense for John Damgaard og Christina Bjørkøe efter at ha studeret første semesteret af kandidaten på MUK- Musik und privatuniversität der stadt Wien, for prof. Karl Barth. Under sin studietid har hun modtaget en række legater fra bland andet Fondation Idella, Feldthusens Fond, Erna og Jan Løgstrups Fond og Kontorchef Arthur Andersson og Hustrus Legat.


GULDALDERSALEN - 22. august 2021

En stor mængde ukendt og skøn musik finder man hvis man går på opdagelse i kompositioner for klaver og trompet. Koncerten her vil servere toppen af isbjerget indenfor trompet- og klavermusik, en bred palet af temperamenter indenfor disse rammer. Lad os sammen dykke ned i klaverets og trompetens verden.

Benjamin og Sebastian været en duet igennem 6 år, lige siden de mødte hinanden på DKDM's juniorakademi. De har deltaget i musikkonkurrencer, spillet koncerter landet over, og taget sig tid til at forædle det at være intuitive sammen. 


GENTOFTE KINO - 30. september 2020

En historisk aften i Gentofte Kino, dedikeret til minde om Bent Fabricius Bjerre og den musikalske arv han har efterladt. Derfor har jazzsangerinde Marie Helmer Mørch, operasanger Jonathan von Schwanenflugel og koncertpianisten Alexander valgt af gå sammen for at fejre komponistens unikke syn på livet og hans store eftermæle. Glæd dig til et spændende program, hvor kendte tenorarier, Maria Møcks egne jazzsange og elskede klassiske klaverværker bliver flettet sammen med Bjerres udødelige melodier.


KU.BE - 20. februar 2020

Sankt Annæ Big Band er et af landets bedste ungdomsbigbands. Medlemmerne går alle sammen i gymnasiet, og bruger deres fritid på at lære at spille bigbandmusik. Bandet har blandt andet modtaget den prestigefyldte Berklee College of Musics årlige high school band konkurrence. Aftenen byder også på en koncert med Jonas og hans 4 venner, som har komponeret deres helt egne versioner af tonernes mangfoldige muligheder.


KU.BE  - 13. februar 2020

RYTMISK CENTERS BIG BAND med 18 mand stor besætning. De spiller både instrumental og vokal bigband musik fra et bredt alsidigt repertoire. Det bliver en varieret koncert med elementer af både jazz, sving, funk og rock. Dirigent Kasper Bai. KLANGLYS er en kvartet med egne kompositioner og super rutinerede musiker med Johannes Kasback ( Vokal / Guitar ) Alfkit Vennemark ( Violin ) Anders Hellborn ( Bas ) og Bruno Masia ( trommer ) som en velspillende klangfuld enhed i særklasse.

KU.BE - 18. december 2019

KLUBB er et ungt, alternativt bigband med fingeren på pulsen og høje musikalske ambitioner. Siden stiftelsen i 2012 har bandet søgt at udfordre bigbandkoncertformatet gennem en række meget forskelligartede koncerter. KLUBB bevæger sig flydende mellem stilarterne og har fokus på det musikalske udtryk, der opstår mellem 20 musikere. Koncerten har særlig fokus på den canadiske trompetist og komponist Kenny Wheeler. Kom og hør hans mesterværk " Sweet Time Suite " som formentlig ikke tidligere har været spillet i DK. Dirigent Jakob Sørensen.

OPERAHUSET - 26. oktober 2019

Festivalen er blevet rykket til 2022

Kulturforeningen PB7talentscenen, har sammen med unge musikere fra vækstlaget og elever fra Københavns Musikskole, MGK samt Sankt Annæ Gymnasium, taget intiativ til en musikfestival med titlen "VI unge Musikere" med fokus på de mange talentfulde musikerbands- og ensembler som de unge selv har etableret, som en integreret del af deres musikundervisning.

Udover bredden i musikvalget, lige fra fx. indiebands til klassiske ensembler, lægges endvidere vægt på at såvel de unges eksperimenterende musik, som deres egne udtryksformer og konstellationer får en fremtrædende plads i festivalprogrammet.


KULTURHUSET K.I.B - 9. september 2019

Talentscenens sommerkoncert i Kulturhuset på Islands Brygge, byder på en række nye acts og artister, som på hver sin måde bidrager til et varieret koncertprogram. Albi kendt fra X factor fortolker sine egne kompositioner og sange med en stemme der vil fortrylle alle. - bandet Carnival Dogs trykker den af med bluesbaseret rock`n roll - Jonas Menke som deltog Danmark har Talent DR TV giver smagsprøver på sine egne sange og kompositioner - Blæserkvintetten DUHO tager os med på en rejse i det klassiske univers - bandet SIV med March Chain, Mathias Fremming, Alexander, Thomas Axelsen leverer elektro pop - Theis Nemborg, Daniel Way, Adrian Wiener, Niels Olivarius, Jonathan Raaberg, Oliver Bernburg servere Elektro pop i særklasse - Artisterne The Cosmic Twins og Jaykoz - krydre koncerten med et show der tager pusten fra alle


KRUDTTØNDEN - 25. april 2019

Her kommer tekst... Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst..

RUNDETÅRN - 18. marts 2019

Koncertaften i Rundetårns historiske bibliotekssal med den talentfulde saxofonist Daniel Rasmussen og hans ensemble; Kirsten Karlshøj klaver, Simon Højman Violin, Bratsh 1 Marta Bo, Bratch 2 Trea Jey, Cello Emilian Cohen og Kontrabas Jeppe Banditz. Daniel Rasmussen er gymnasieelev på Sankt Annæ Gymnasium, hvor han i fritiden dyrker sin passion for musik og videreudvikler sit unikke talent. Han har tidligere spillet i Tivoli Garden og vil uden tvivl kunne opnå en interrnational karrierer.


RUNDETÅRN - 18. marts 2019

koncertprogram med pianisten Alexander Ventegodt d. 18/3 Varighed: ca. 1 time uden pauseProgram: 
F. Chopin (1810-1849):
* Etude op 10 no 1
* Etude op 25 no 1
* Etude op 25 no 7
* Etude op 10 no 12 
(Revolutionsetuden)

* Andante Spianato & Grande Polonaise Brilliante op 22 

* Scherzo no 2 op 32


KU.BE - 12. januar 2019

NØGNE SJÆL, SANDE MENNESKE live at KU.BE pt. 3. 

Violin: Bellis LarsenViola: Caroline Risbo Gammeltoft-Hansen Cello: Safira Nielsen Dancer/Singer: Ea Wim Dancer: Anton Hedevang. Written and arranged by Ea Wim. Choreographed by Anton Hedevang.

Filmed and edited by @luninjo


KU.BE - 19. maj 2018

Koncert med Dahl/Ford/Loeb Koncert 
Fra smukke melodier til energifyldte rytmehelveder. Koncert med jazztrioen Dahl/Ford/Loeb. Dahl/Ford/Loeb er en dansk jazztrio bestående af tre unge ambitiøse musikere, som sammen prøver at forene kontraster. Trioen startede i 2015 og har siden eksperimenteret sig frem til den fælles lyd, de har nu. Deres musik bevæger sig mellem intime smukke melodier til energifyldte rytmehelveder. Musikken blander styrkerne fra det arrangerede og det improviserede, hvor der under faste strukturer kan opstå noget helt nyt og uforudsigeligt - Debussy møder bulgarsk folkemusik.

KU.BE - 17. februar 2018

ALAWARI er en sanselig eksplosion af både musikalsk og visuel karakter. Den københavnske gruppe blev dannet i efteråret 2016 og har siden spillet koncerter rundt omkring i Danmark. I april 2017 vandt ALAWARI " UNG JAZZ " konkurrencen, da de blæste et udsolgt Jazzhouse omkuld. Sekstetten sprænger rammerne for for den traditionelle jazz oplevelse og inviterer inden for til en koncertoplevelse i KU.BE inden de drager på turne i østeuropa, delvis finansieret af PB7talentscenen.

KU.BE - 9. februar 2018

SAG Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst..

BRYGGEKÆLDEREN - 11. oktober 2017

Da Niet er en kvartet fra København med progressivt musik inspireret af Ruslands musikkultur. Med sig har de originalt materiale og egne fortolkninger af Scriabin, Stravinsky og Shostakovich i en moderne kvartet-konstellation.


AMARDILLO - 7. oktober 2017

Der findes næsten intet vigtigere i mit liv end udfoldelsen i det kreative felt. Derfor skaber jeg musik lige fra hjertet og ud til hjerter der har tid og lyst til at lytte. Min virkelighed som handicappet med muskelsvind og brugen af elkørestol gør at min situation er noget anderledes og giver mig en unik historie der taler til en del mennesker, fordi jeg er en "fighter" der ikke giver op.


AMARDILLO - 29. september 2017

Frederik Mikkelsen kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst...Her kommer tekst..


ZEPPELIN - 1. september 2017

Farfars tobak-bandet består denne aften af Anton Fogt Pedersen på bas, Oliver Paluch på trommer, Carl Askehave på guitar og Aske Kloth-Jørgen på guitar og sang. Denne aften vil der være mulighed for at se og høre en helt speciel koncert. Farfars Tobak vil nemlig spille alle numre, de nogensinde har lavet! Med sig har de også Aaron Schwach, som vil gøre det hele lidt mere syret med visuals, der tager dig gennem ét af Farfars Tobaks bedste trips til dato.


Talentscenens første opslag - efteråret 2017

PB7talentscenen er et non-profit musikprojekt for alle unge talentfulde sangere og musikere. 

Kontakt styregruppen: Malthe Scheel, Cecilie Hviid Poulsen og Per Brynoldt - hvis du vil bookes til en koncert. 

Vi glæder os meget til at se nye talenter blandt vores mange acts og bands. Følg med på vores koncertbegivenheder, som er slået op på Amardillo Eventfabrik, Zeppelin Rock Bar og Bryggekælderen.