en-us
  • en-us
  • da

BILLETSALG

Release koncert - Ea Wim

Guldaldersalen
Hotel Prindsen Roskilde

31. oktober 2021 - kl. 15:00

Ea Wim

En eftermiddag hvor vi løfter glassene højt vejret for at fejre udgivelsen af Ea Wims inderlige og hjerteskærende debut album Bevægende Stilstand. Ea Wim vil med sit ensemble fremføre albummet bestående af sange og kompositioner, der omhandler en sprudlende ungdom der blev ødelagt og i stedet blev en kamp med alvorlig angst. Teksterne er underbygget af et lydtæppe der svæver i et ingenmandsland mellem det klassiske, folkemusikken og noget overnaturligt.

Ea Wim er en kunstner uden filter. Hun bevæger sig i et kontrastfyldt univers af melodiøse værker i en nordisk neoklassisk stil med inspirationer fra både den klassiske musik og folkemusikken. Ea Wims sorgfulde og samfundskritiske sange er, som har hun taget højskolesangbogen, revet den i tusind stykker og desperat sat den sammen igen.

Sjællandske har skrevet: "Ea Wims stemme er på én gang markant og skrøbelig. Hendes musik er et lydtæppe, der svæver i et ingenmandsland mellem det klassiske, folkemusikken og noget overnaturligt." Ea Wim er blandt andet blevet spillet i P2 klassisk og amerikansk radio. Hun har modtaget et legat fra Koda Dramatik til hendes musikdramatiske forestilling Nøgne Sjæl, Sande Menneske.

RUL NED FOR AT SE NÆSTE KONCERTPROGRAM