Søger unge musikstuderende til Danmarks største TALENTSHOW

søndag den 12. marts 2023
i den historiske

Drømmer om at stå på en stor professionel scene i Cirkusbygningen, med over 1000 forventningsfulde tilskuere? 

Vi søger talentfulde deltagere i nedenstående kategorier:

  • Solister
  • Big bands
  • Orkestre
  • Rytmiske bands
  • Klassiske ensemble
  • Hip Hop & Rap
  • Showbands

Billedgalleri med de forskellige kategorier

Teknik

Hér starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

Showprogram

Hér starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

Tilmelding til Talentshow

Du modtager en bekræftelse på mail.

Om PB7 talentscenen

Alle koncerter planlægges i foreningens maskinrum beliggende på Islands Brygge i København, hvor et team af frivillige tager sig af alle de forskelligartede administrative opgaver.

Her kan du læse foreningens vedtægter

Siden opstarten af talentprojektet i efteråret 2017, har foreningen PB7talentscenen målrettet arbejdet på at unge musikere fra vækstlaget, kunne få scenetid på venues, med mulighed for at afprøve deres instrumentale færdigheder i et professionelt miljø.

Primært med det formål, at udfordre talentet i samspil med andre, og opnå den nødvendige selvtillid til at kunne performe på en scene foran et forventningsfuldt publikum. 

Derudover har koncerter med professionelle musikere, været med til at styrke talenternes kompetencer og relationer til nøglepersoner i musikbranchen. 

Med de opnåede delmål i rygsækken, har foreningen PB7 med Bramstrup som sparringspartner fremtidsvisioner om, at etablerer et tværkunstnerisk center for talentudvikling, med aktiviteter som kan tiltrække unge talenter fra hele landet. 

Er det noget for dig, kan du uanset hvor i landet du opholder dig, blive medlem ved at klikke her